Tuesday, February 1, 2011

MubarakFiraun.blogspot.com




Mubarak, apa susah sangat, kau turun je la, kau duduk rumah, buat blog, main blog, tiap-tiap hari update post, sehari satu post, setahun dah 3 ratus lebih post dah, kan banyak tu, kau boleh kaya tau dengan duit Nuffnang.Kau tak dengar ke blogger Maleissia kaya raya sebab main blog?

Apa dia ? kau tak reti buat blog?

Apa jenis Unta kau makan ni ?

Kau pergi tanya Che Det sekarang ! Sekarang !

2 comments:

iman said...

ahahhaha...

Adzriel AB said...

tu la... dia kena belajar dgn che det. turun masa tengah gah.