Monday, October 18, 2010

Bukan iphone 4 tapi iporn 4





Celaka betol Iphone 4 ni.
kah kah! kah kah!

Best sial.
Kah kah! kah kah!


Aku akan kasi pecah tabung buluh dan tabung ayam aku.
Aku akan makan sekali sehari mulai esok.
Isnin dan khamis aku puasa sunat.
Top-up sebulan sekali.
Aku nak join MLM, kasi downline ramai, kasi masyukkkkk.
Aku akan try deal sama DR rozmey, mahu jadi pengedar JM5.
Aku juga akan try deal sama makcik, pakcik kat penang yang pulangkan duit judi itu hari, harap dorang setuju kasi duit tu kat aku.

Kena la cari duit lebih bai.

Semata-mata mahu beli iporn 4.


jahanam betol!



2 comments:

Marhaen Kacak said...

ko jadi tabib ustaz wat formula baru permata hijrah.. konfirm kayo jugak..hahaha..

erh.. mmg leh tgk x ray camtu ka..ekekek...

Achilles said...

hahahaha, cilake idea kau, hahaha.

ntah la bro, kalau boleh, skang jugek aku beli.hahaha